Post by sioprodenlopa on Mar 12, 2022 20:42:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grim Legends: The Forsaken Bride (Full) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grim Legends: The Forsaken Bride (Full) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod više primogema ▞▞▞
▞▞▞ Grim Legends: The Forsaken Bride (Full) 2022 version ▞▞▞
Izvrsna igra. Grafika nije bila sjajna, ali to nije nimalo oduzelo od toga.
Stvarno mi se sviđa, ali ponekad pomislim da bih nešto zamaglio
Volite mačku!
Naletio sam na ovaj dragulj igre slučajno i zbog dosade i dopustite mi da samo kažem da mi više nije dosadno. Grafika je prekrasna, priča intrigantna, zagonetke izazovne (namjestio sam je na stručnjaka) i potpuno sam zaokupljena. Imam Google play pass i samo s ovom igrom osjećam da sam definitivno dobio svoju vrijednost od pretplate na nju. Za sada toplo preporučam ovu igru! Također... kao što ćete vidjeti kada igrate igru da je maca također neodoljivo ljupka osobina!
Odlično je. Priča je sjajna, možete odabrati svoju težinu. Zagonetke su super
Jako sam uživao u temi ovih igara
Grim Legends: The Forsaken Bride (Full) Aventură hyj
Zabavna i zarazna
Grim Legends: The Forsaken Bride (Full) ماجراجویی ftg
Kad sam ga prvi put igrao, mislio sam da je to mora da je stariji naslov jer mi je bio nezgrapni i neintuitivan. Sve su kontrole skupljene, a skrivene stavke su samo obrisi većinu vremena - nije lako kada se igrate na telefonu. Uglavnom sam uživao, ali ako se pokušavate odlučiti koju bih preporučio Enigmatis igre.
Zabavno i zabavno. Zagonetke su lijepe, a nagovještaji zaustavljaju frustraciju zaglavljivanja bez potpunog davanja odgovora.
Tako zabavno. Puno zaokreta.
To je upravo ono što tražim u igri sa skrivenim predmetima/avanturističkoj igrici – dugotrajna i zanimljiva priča, prilično izazovne zagonetke i visokokvalitetna grafika. Ako uspijem do kraja, a da ne naiđem na obožavanje demona, sa zadovoljstvom ću ga nadograditi na 5 zvjezdica!
Quick Logic Puzzles Ordspel hsun
Sjajna igra. Jedina zamjerka mi je da bih volio da je duže trajalo mi je samo 2 dana.
Prekrasno napravljeno, sjajna priča, sjajna grafika, slatki završetak. Toliko sam uživao u njemu, kupio sam ga i za svoje računalo.
odlična igra i mini igrice
Osim uznemiravanja za ovu recenziju, fantastična igra. Pokušaj.
Zabavne zagonetke, lijepa priča, slatka maskota mačića.
do sada dobro na galaksiji 9. igranje na mjesečnoj propusnici.
Previše jednostavno i lako
Grim Legends: The Forsaken Bride (Full) სათავგადასავლო fzb
Volite priču, besplatne savjete, lijepe zagonetke, dobar protok. Sjajna pustolovna igra pokaži i klikni!
Igra je zabavna i sve, ali kada se igra počne rušiti kada pokušate dobiti svako postignuće, tj. mini igre s pločicama, počinjete se malo živcirati kao i ja u zadnje vrijeme. I posljednja zagonetka u kojoj palite kristale ne radi kako treba, prisiljavajući vas da je preskočite. Ispravite ove greške.
Nije teška igra. Savjeti će vam dobro doći ako zapnete. Ažurirati će se nakon još igranja.
Nije mogao ući u kuću. Ništa na što sam kliknuo nije upalilo. Vrlo tmurno i nejasno.
Odlično spajanje interaktivnih i neinteraktivnih komada
Prilično je dobra igra i svakako se isplati nabaviti ako imate Google play pass. Zagonetke su prilično dobre, neke se čine boljim od drugih i postoji jasno objašnjenje kako im treba pristupiti. Uvidio sam da priča ne teče tako dobro kao druge, ali je ipak prilično ugodna
Sviđa mi se jako zainteresirani i lijepi zvučni efekti
ali dovoljno zanimljivo.
Lijepa bajka fantazija. Malo mlad za mene, ali lijepa grafika i lijepa priča
Moram reći da je dobar i drago mi je što sam ga nabavio po povoljnoj cijeni na rasprodaji, svidio mi se posebno mačji pomoćnik. Jedva čekam nastavak.p
Zaista uživam igrati
JESTE LI POKUŠALI PREUZETI GREŠKU 905??? TAKOĐER SMO POKUŠALI PREUZETI DEMON HUNTER ISTI PROBLEM ŠTO JE 905?
Nisam mislio da je igra tako sjajna, ali kad sam nastavio, super je! Stvarno mi se sviđa ova igra! 5 punih zvjezdica u mojoj knjizi!
Čudesno interaktivna, nikad dosadna, zadivljujuća grafika, vrijedna Google Play Passa za igranje. Preuzet će se i igrati druge igre ovog programera dostupne za igranje s Goolge Play Passom.
Bilo je u redu priča je bila amaterska
Dobro do sada
Sviđa mi se priča. Nije previše teško