Post by sioprodenlopa on Mar 12, 2022 20:48:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dr French, French grammar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dr French, French grammar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови повећавају све ▞▞▞
▞▞▞ Dr French, French grammar 2022 version ▞▞▞
Здраво, желео бих да знам да ли је награда ове апликације (6,99€) коначна или је у питању једногодишња претплата. Хвала вам што читате 🙂
Dr French, French grammar Izobraževanje yeu
Врло одличан. Мерци
Апсолутно један од најбољих алата за учење и вежбање француског.
Ова апликација је моја свакодневна основа за учење француске граматике. Хвала вам!
Одлично је са свим лекцијама, али проблем је што никада не можете завршити лекције јер траје предуго, посебно за некога ко је заузет. Требало би да има само 1 квиз по лекцији, а не 3-4
Одлично
Без коментара само фантастично до сада усред свих других апликација за учење француског језика. Мораћу да платим да бих имао пуну корист.
Молимо додајте аудио!!! Онда ће то заиста бити најбоља француска апликација на тржишту!!
Невероватно!Објашњења су врло детаљна
Одлична апликација за вежбање граматике, много је помогла Меби. Заиста ми је драго што сам ушао у то!
Спремам се за ригорозан испит из француског и ово је главни алат на који се ослањам. Свиђа ми се како можете прескочити на различите нивое и како су лекције међусобно повезане. Веома квалитетан материјал и промишљено организован.
Уна прегунта, тенго куе пагар пор цада леццион?
Ово је заиста одлична апликација и такође одличан ресурс за граматику, међутим, до сада сам пронашао 2 грешке у граматичким формулама. да ли да пошаљем слике грешака на е-маил?
Farm City: Farming & City Building ง่ายๆ xhrl
То је јединствен извор за граматику
Бриљантна апликација. Можете додати француски израз поред енглеског превода. На пример, реците именицу (ном). Знам да могу да подесим језик на француски, али онда не бих могао да разумем објашњења.
Муито бом. Валеу а пена а цомпра Екцелент. Вреди покушати!
Лепо друже, какво си расположење 😅? Апликација је таква ..... Гооооооооод аапит је ....
Супер !
Руши при отварању апликације на Пикел-у са Андроидом 8.1
Веома добра апликација. Као Шриланканац, који студира француски као страни језик, желео бих да препоручим ову апликацију студентима
Много ми се свиђа ова апликација. Само имате предлог: додајте прегледе тестова да бисте имали на уму прошле лекције, било би сјајно. Хвала!
Сјајна апликација за учење француске граматике, долази и са одличним вежбама. Вреди сваког пенија који сам платио за то
Ова апликација је заиста добра за почетнике. Имам предлог, можете ли да укључите пример уз изговор?
Веома сам задовољан овом апликацијом. Програмери су одлучили да буду веома добри у једној ствари - грамеру, и савршени су у томе. Плаћање целог пакета је потпуно вредно тога. Ако бисте могли да размислите о томе да направите потпуно исту апликацију за руски грамер, потпуно бих је купио. Хвала вам
Dr French, French grammar Lernen gmhh
Dr French, French grammar Istruzione ymqr
То је најбоља апликација за учење француске граматике коју сам икада пронашао у продавници за игру
Апликација је веома згодна и корисна. Много ми се свиђа. Не ставља ствари које су компликоване, али које су у праву. Из мог искуства других апликација за учење, ова је најбоља од свих
رايعة
Мој најбољи ресурс за учење ван уџбеника. Одлично - вреди покушати!
Одлична апликација за учење граматике у покрету! Молим вас, можете ли дати преводе на енглески за вежбе? Знам да је фокус на граматици, али изгледа мало бескорисно стављати речи у ред када не знате шта значе. Хвала!
Фантастична апликација. Најбоља граматичка апликација тамо, волео бих да имају речник.
Просто најбоље... Направите и веб страницу..
Dr French, French grammar Izobraževanje bucm