Post by binarengepanc on Mar 17, 2022 0:25:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Demon\u0027s Choice: Choices Game RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Demon\u0027s Choice: Choices Game RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok anahtar için hileler ▞▞▞
▞▞▞ Demon\u0027s Choice: Choices Game RPG 2022 version ▞▞▞
Eh.
Serin.
İyi bir hikaye çizgisi. Okumak eğlenceli.
Eğlenceli. Okumamı kaç kez durdurduğu konusunda biraz iyileştirme yapabilir, ancak bu harika ve şimdiye kadar hoşuma gitti. Umarım her şey daha iyi olur!
Bunu 3 yıldızla derecelendiriyorum çünkü değerlendirdiğinizde size hiçbir şey vermiyorlar, diğer oyunlar size bir yeniden söz veriyor, bu değil
Bu ilginç, bir filmde kritik kararlar vermek zorunda olmak gibi. Sevdim 💯
Bu kişi olmak gerçekten ilginç ve eğlenceli hikayeyi seviyorum, bana bir iblis için akıllı olduğumu söyleyen ağrılar alıyorum ve benim için sadece komik
Bazı yazım hataları var ama güzel bir okuma
Demon's Choice: Choices Game RPG Hry na hrdinov aord
Harika bir hikaye..bakın
Harika interaktif deneyim!
Bu hikayeyi çok önemsiyordum. Sonu kesinlikle hayal kırıklığı yaratıyor ve okuyucuyu kör ediyor. 5 yıldız vermek istemekten tek yıldız vermeye geçmem yeterince kötü.
Beşinci bölümü bekliyorum. Azizella'nın Sihirbazın Seçimi veya Rogue'un Seçimi tarafından çağrıldığını görmek isterim.
yazmayı seviyorum
haham
Eğlenceli oyun, İndirin ve sonra bana teşekkür edeceksiniz🙃
onu seviyorum harika bir iş. balık gibi bağlandım
İyi oyun. İyi seçimler ve harika bir olay örgüsü. Ancak, satın almak için jeton kullanmak yerine, seviyeleri tamamladıktan sonra seviyelerin kilidinin açılması daha iyi olurdu. Ama genel olarak buna değer.😁😁❤
Demon's Choice: Choices Game RPG RPG mav
Birbiri ardına sadece bir şey. Bu hikaye asla yavaşlamaz. Her zaman aşılması gereken bir engel, düzeltilmesi gereken bir sorun, alt edilmesi gereken bir düşman vardır. Oyun, her şeyin üzerinde çalışılması gerektiğinden emin olur ve işleri doğru yapmak için oldukça ödüllendirici anlar sunar. Pacing gerçekten iyi yapılmış. Bölümlerin oluşmasını bekledikten bir yıl sonra geri döndüm ve önceki 7 bölümün çoğunu hala hatırlayabiliyorum. Bu oyun bu kadar unutulmaz.
harika harika okumalar 👍👌 Bize daha fazlasını getirin
Edge of the Seat gerilim filmi U'nun bir sonraki adımda ne olduğunu bilmek istemesini sağlıyor.
Heyecan verici ve ince bir şekilde yazılmış çok sayıda agion ve cesaret
Şimdiye kadar çok güzel bir hikaye (kapt. 4'teyim).
Bu oyun harika. Okumayı bile sevmiyorum ama yine de hikayenin içine dalabilirim. Korktuğum tek şey, bir bölümün sonuna gelmek ve bir sonraki bölümü yayınlamalarını beklemek zorunda kalmak. Yine de bu oyunu oynamayı seviyorum. Geliştiricilere ve hikaye yazarlarına çok teşekkürler.
Harika bir oyun 😆😆 keşke daha fazla görsel olsaydı
Bu ilginç bir oyun
Keyifli bir oyun.
şu ana kadar teknik bir sıkıntı yaşamadı
Bu tür kitapları her zaman sev
çok okuma
Oldukça eğlenceli, kendi macera oyununuzu seçmek için benzersiz mekaniklere sahip
Gerçekten tadını çıkarın, hikaye harika ama daha fazla fotoğraf istiyorum.
Kendi yolunu seç, oyun harika!
Çok fazla okuma, ancak verilecek kararların hiçbiri düşük.
İyi oyun ama tek bir sorun tüm seçenekler ölüme yol açıyor lütfen bunu kaldırın
Demon's Choice: Choices Game RPG ロールプレイング ocu
Ayarına rağmen, keyifli bir okumadır.
Bunu kesinlikle seviyorum, durdurmak zor.
<a href=""></a>
Seçim oyunlarını seviyorum. Bu, oynadığım en iyilerden biri, bu yüzden çok şey söylüyor.
Fena değil, biraz hafif okumanın yanı sıra zaman geçirmeye yardımcı olur
Oyunu seviyorum! Çünkü önce okumayı ve iblis hikayelerini seviyorum ve bir succubus hakkında bir kez okumuştum, bu yüzden bu ilgimi çekti!
Hikaye harika, harika, ancak ne zaman bir bildirim alsam, ödül videolarının OLMADIĞINDA kullanılabilir olduğuna dair,
Diğer karakterlerle pek bağlantı kurmuyor gibi hissediyorum, bir okuyucu olarak bir karakteri gerçekten tercih edebilirim, ancak kadın kahraman, manipüle etmek için olmadığı sürece fazla merhamet göstermiyor. Elimde değil, ben bir insanım ve sert bir kadın olarak oynamayı ne kadar sevsem de, özellikle olumlu hissettiğimde ve sadece istediğimde, alaycı yorumlar, ciddiyet, Manipülasyon veya hakaretler dışında farklı seçeneklere bayılırım. onu bu hikayede okumak ve yansıtmak, onun olumsuz yaklaşımları bu ruh halini gerçekten sona erdirebilir.
Aşk daha fazlasını bekleyemez
Eskiden oyunu severdim ve bedava jeton almak için video izleyebiliyordunuz, bu da aslında ücretsiz oynayabileceğiniz anlamına geliyordu. Ancak geçen hafta, bir sonraki bölümün kilidini açmak için gerekli olan daha fazla jeton almaya çalıştığımda, sadece yarın tekrar gelmemi söylüyor, ancak ertesi gün hiçbir şey olmuyor ve yine aynı şeyi söylüyor. Bu sorunu düzeltin, derecelendirmeyi beş yıldıza geri döndüreceğim.
Bu uygulama, ciltler için jeton talep etmeseydi veya ücretsiz jetonları çok daha hızlı yüklemek için izlemeniz gereken reklamlar olsaydı harika olurdu. Tek eleştirim bunlar.
vay be vay gibi uzun zamandır bu işin içindeyim ve genellikle okumaktan nefret ederim ama bu interaktif okuma olağanüstü büyücülerin seçimini, iblislerin seçimini okudum ve cadıların seçimiyle meşgulüm böyle harika yazarlar ve dev /m/ için teşekkürler dev/devs
Demon's Choice: Choices Game RPG Roolipelit dwqs
Demon's Choice: Choices Game RPG Rollespill hnzf
Bu oyunu çok seviyorum AMA yüklediğimde, "maalesef Demon'un seçimi durdu" deyip durdu, uygulamayı açmadım bile😦 .Bu arada diğer telefonumda sorun yoktu😤😤