Post by binarengepanc on Mar 17, 2022 0:28:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Walking Dead: Season One ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Walking Dead: Season One IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok a pénz növelésére ▞▞▞
▞▞▞ The Walking Dead: Season One 2022 version ▞▞▞
A legjobb Storyline játék és a grafika is szép. A legjobb dolog az, hogy egyedül is meghozhatod a döntést, és a történet a döntésed szerint halad előre.
A játék nagyon-nagyon jó, de csak egy epizód érhető el ingyen, és utána meg kell vásárolnod az összes többi részt, tehát ha hajlandó vagy 340 rubelt fizetni minden egyes epizódért, akkor biztosan kipróbálhatod
Csodálatos élmény volt, de az a tény, hogy epizódokat kell vásárolnunk, nem segít
Nagyon érdekes ezzel a játékkal játszani, hacsak nem fizet valódi pénzt a további epizódok megnyitásáért. Kérjük, javítsa ki. Túl sok pénzszívás
The Walking Dead: Season One Petualangan huj
Nagy fos a zonbig nem is ilyesztöek
Jó annak aki tudja használni , van elegendő tárhelyem ès nem tölti le a másik ban meg a hàzban nem tudom hogyan kell továb jutni ès a kutya meg harapot ès azt hiszi hogy (fertőzött vagyok vagyis meg haraptak de nem hisz el hogy a kutya harapot meg mert nem attam neki ennivalot egy hülye kurva konzerv miat
Bárcsak egy csillagnál alacsonyabbra értékelhetném. A játék gyakorlatilag játszhatatlan, mert az érintőképernyő kalibrálása tönkrement. Évekkel ezelőtt játszottam ezzel a játékkal, amikor először készült, és szórakoztató volt, de átvert a TellTale, és nem kaptam meg az összes évadot, amikor fizettem értük. Szerettem volna adni nekik egy második esélyt, de még az Általános Szerződési Feltételek oldalain sem tudok túllépni. Két hüvelykujj lefelé 👎
The Walking Dead: Season One Adventure evj
Csak kár hogy a epizodokat meg kell venni. 😮😑
Hát nem tudom 3 csillag.........
Nagyon szeretem ezt a játékot, de amikor 8 éves voltam, a barátommal játszom ezt a játékot, és láttam, hogy ez a játék azt mondja, hogy hamarosan jön az epizód, de 14 éves koromig játszom ezzel a játékkal, hamarosan még mindig meg tudod csinálni gyorsabban kell tudnom a végét Lee és Clementine az ottani utazás során
így uncsi, hogy nem magyar
Ez az a játék, amit történetnek is nevezhetek. Tökéletes játék, tökéletes történet, tökéletes akció. Ez életre szóló leckét ad. Kedvenc LEE karakterem. Minden nap szeretnék játszani ezzel a játékkal, de 3 nap alatt befejeztem 😅. Izgatottabb vagyok a további részekre. Most letöltheti.
The Walking Dead: Season One Äventyr jkx
Nagyon jó, imádtam csak egy baj volt, hogy nem volt magyar felirat :-) !!! De tudok angolul ugyhogy kiegyeztem vele!! Jó kis játék!!!
tetszett a játék. De 2 csillagot adtam, mert csak az 1. évad ingyenes, a többi évad pedig fizetős
Rossz hangélmény Nagyon rossz hangélményem volt a játék során. A hang annyira zavaró volt számomra. És a hangok nem voltak tisztaak számomra
Annyira hülye, hogy fizetsz az epizódért, amit csak azt akartam csinálni, hogy játszani akartam a játékot, de nem teszi meg, hogy fizet, és akkor, amikor csatlakoztatom a vezérlőm, és törölje az én lapokat, vagy fordítsa el a készüléket
Tetszett, de a 2-5. epizódokat meg kell venni, és az ára elég magas. Kérem, vásárlás helyett tegye letölthetővé
Hihetetlen grafika, gördülékeny játékmenet és csodálatos történet
drágának :/......... Ha csak 1 rész ingyenes az évadból miért nem a többi is???
Nagyon jó játék. Ajánlom mindenkinek
A nyelvi hiba az ep2-ben: A hiba kijavításához újra kell indítani a fejezetet. Nekem bevált A játékról: Ez a játék egyszerűen fantasztikus. A történet tényleg jól meg van csinálva. Még annyi év és annyi játék után is a fejlesztőktől, továbbra is a csúcson marad. Játszani kell.
A játék csak idáig engedett, aztán nem volt lehetőség a feladatok elvégzésére vagy bármi másra - hacsak nem hiányzott valami, de valaki más megjegyezte, hogy csak az első részt kell megcsinálni!
The Walking Dead: Season One Dobrodružné qtt
A játékok jók, de nem látok vagy nyomok semmit a képernyő jobb oldalán, mert a játék kisebb lesz, mint a telefonom képernyője, még a 2-3 epizódban is ugyanazok
Elègnehèz dejó :-)
Ez egy nagyszerű játék, ehhez nem fér kétség. A történet nagyon érdekes, de az a tény, hogy fizetni kell a további epizódokért, plz, tedd ingyenessé az egész játékot
Ti nagyon kocsogok vagytok
The Walking Dead: Season One Aventure ylob
Ez oszt nem semmi rakás szemét majdnem màsfél gb-ért!! Pofàzást kell hallgatni 99%-ban, aztàn fegyver nélkül nyerj már meg egy jàtékot! Kuka!!
Lehetne hozzá magyarosítást szerezni ?
Nagyon tetszik a játék csak megkell venni a tobbi részét és ezert elment a kedvem
<a href=""></a>
A játék érdekes, de a vezérlés és az érintés a legrosszabb. Kérjük, javítsa ki ezt a hibát, vagy adja meg a 3 GB-os adatomat
Ez egy vicc! Ez nem játék hanem egy 1gb-os film. Csak azért adok 2 csillagot mert jó a grafika.
A játék maga nagyon jó, csak szomorú, hogy ingyenesnek hirdetik, csak az első pálya ingyenes, azután a többi pályát külön-külön meg kell vásárolni kb.1200-ft-ért... Elég nagy lehúzás, gáz... Ezért csak a három csillag.
A játékmenet fantasztikus, de ha a 2. szinten akarsz játszani, fizetni kell, én élveztem az 1. szintet, de néhány játékos, köztük én, nem fizethetünk 340 ₹-t csak egy szintért, de a játék fantasztikus.