Post by binarengepanc on Mar 17, 2022 0:31:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja, kad gautų daugiau išteklių ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2022 version ▞▞▞
p
Šis žaidimas yra labai juokingas
Man tai be galo patinka. Mano sesuo taip pat tai myli. Jai labai patinka nuotraukos. Ji mano, kad paskutinis toks juokingas😂.
Kai ner ka atlikti tai gerai
Man patinka Talking Tom & and Talking Hank ir Talking Ben, bet aš niekada nežaidžiau šio žaidimo anksčiau, bet visuose Talking Tom žaidimuose jis įrašo tave, todėl niekada nežaidžiau Talking Angela
Šis žaidimas yra fantastiškas, bet girdėjau, kad šis žaidimas netinka vaikams, bet dabar nesuprantu, kodėl žmonės taip kalba
NEATSISIŲSTI ŠIOS PROGRAMĖLĖS, JEI ATIDŽIAI PAŽIŪRĖT Į AKIS, YRA VYRAS SU KAUKE O KITOJE LANGAS IR SKAITTELĖ!!!!
Paziurekite i pirma nuotrauka.abiejose akyse yra vyrai.jie gali buti pedofilai
Viskas gerai, bet nelabai yra ką veikti
Taip, aš žinau, kad tai tiesa, tų šunų kačių akies viduje yra kamera
Afigenas game vertinu 5 man patiko
Man patinka žaidimas! Bet ar galite atnaujinti lovą, vakarienę ir poilsio kambarį? Kaip ir antrasis jo gimtadienio proga. Tai tikrai gražu, ačiū! Oi! Taigi kiekvieną kartą, kai norime bendrinti vaizdo įrašą, ar galite bendrinti „YouTube“ dalyką?
Oho
Ginger kairoi aky įra kambarys
Neblogai Gerai geras žaidimas, mano vaikui patiko šis žaidimas, bet kartais jis neveikia tinkamai, atnaujinkite jį
Kalbantis imbieras iš tikrųjų yra kaip Kruvinoji Merė
Kažkoks kakas💩 vienu žodžiu nesamonė😾🙀
Aš žaidžiau šį žaidimą nuo 4 iki 7 metų, todėl bandžiau atlaisvinti vietos, bet kai jį pašalinau ir kai man buvo 8 (iš esmės man 8), bandžiau jį įdiegti dar kartą, bet nepavyko ir negaliu įdiegti jokių kitų programų btw aciu uz linksmybes kai buvau maza😊❤👍
Labai grazios grafikos
Žaiskite bu kai aš žaidžiau mačiau kaškoki žmogu ir isižiurėkite . Bu gingerio, akis labai blizga. O kalbant angelos ,nelabai išsiduoda:(
Tai geras žaidimas, kuriame turite surinkti visus galvosūkius arba nemokamai atsisiųsti „Jiguy“!
Negaunate šios programos, kažkas žiūri, jūs žaidžiate tai, kad žmogus lange į akis. Ir yra naujienų apie žmones, žaidžiančius kalbančią Andželą, ir pagrobtus vaikus, todėl neatsisiųskite šios informacijos. Arba kalbantis Benas ar kalbantis Angela!!
Žaidimas labai geras. Man labai patinka šis žaidimas. Ačiū, kad sukūrėte šį žaidimą
Jo akyse yra kažkas baisaus
KEISTUS Tai gerai, bet tai yra vonios kambaryje, gerai, kaip apie kambarį, virtuvę ir vonios kambarį, o ne tik vonios kambarį
Talking Ginger בידור qzx
DO NOT GET Aš turiu 6 metų sūnų ir gavau jam šią programėlę, po 3 dienų jis ateina pas mane verkdamas 3 val. vyras“ iš šios programėlės ir nuėjau ištirti. Taip, galiu pripažinti, kad katės akyse yra vyras NEGAUKITE ŠIOS PROGRAMOS!!!
Radau šį žaidimą „Play“ parduotuvėje, bet pažvelgiu tik į atsiliepimus, jie atrodė šiek tiek pamišę! Išbandžiau žaidimą, kai žaidžiau, man jis patiko, bet kai nusiprausiau po dušu, jis turėjo langą ir kažkokį vyro atspindį, maniau, kad tai tik mano vaizduotė, bet pasakiau „hmmm.... kūnas akyse “, kai tai pasakiau, gavau žinutę. Spustelėjau ant jo ir buvo parašyta: "Ei, Alexy, aš žinau, kad kažkas mūsų akyse, kalbant imbieru " išsigandau, todėl užblokavau numerį. Baisu
Talking Ginger Izklaide milg
Niekas nemato žmogaus akyse ir nežiūri į tave, kai kurie žmonės yra tokie patiklūs, ir jei kas nors iš tikrųjų dingtų iš žaidimo, būtų jį uždraudę ir ištrynę žaidimą, sveikas protas... mums patinka žaidimas, jis mielas.
Prisiekiu, kad mačiau vyrą ir langą jo akyse, bet gal aš keista išorėje, bet patikėkite manimi
Man nepatiko todel kad kai dantu sepetelio nera tai negaunu detaliu
Fainas idomus
Geras zaidimas
Ši programa buvo siaubinga. AŠ TIK VAIKAS. Taigi aš stebėjau sąmokslus apie tai, gavau ekrano įrašymo įrenginį ir įrašiau savo patirtį „YouTube“. Nežiūrėjau į tai rimtai, nes maniau, kad tai netikra. Tada pažvelgiau į akis ir jos nebuvo animacinės, kaip nuotraukoje, todėl padariau ekrano kopiją, priartinau ir pamačiau vyrą su langu. ATSISIŲSTI ATSARGIAI!
Gerai, aš pamačiau šias apžvalgas, o jūs sakote, kad ši programa yra persekiojama, todėl aš ją atsisiunčiau ir tęsiau, o tada norėjau pažiūrėti į akis, nes kai kuriose outfit7 programose galiu pamatyti, kas yra akyse, bet šita. Aš pamačiau kažką akyse, kuri atrodė kaip nusausinta galva be veido, buvau toks šokiruotas, todėl ištryniau jį IR DAUGIAU NEGAUSIU
Labai gražus žaidimas, bet pridėkite daugiau dalykų, pvz., atnaujinimų.
kai žaidžiau, tai buvo šiurpokas, matai žmogui į akis, o kai jis tyčiojosi iš manęs, jis girgždėjo, o aš kalbėjausi su savo vyru, niekada nebandžiau, tai taip baisu, o aš ir jis nustebome, kai išgirdome balsą, sakantį „imk. nusivilk drabužius“ ir mano kamera atsisuko į mane. tai yra tada, kai uždarėme programą ir ją ištrynėme. NEATSISIŲSTI!!!!!!!!!!!!
Labai labai labai labai labai gražus yra šis žaidimas. Žinau, kad jis panašus į „Kalbantį Tomą ir Kalbančią Angelą“ ir sektorių, bet šis žaidimas yra labai labai gražus
greit nusibosta
Talking Ginger Hiburan hea
Jame neturėtų būti jokio papildomo, nes juo žaidžia tik vaikai
NEATSISIŲSTI! Daug metų žaidžiau šį žaidimą, kai buvau vaikas, tada nusprendžiau jį žaisti dar kartą ir prisiminiau kalbančią Andželos teoriją, todėl padariau ekrano kopiją ir priartinau jo akis ir pamačiau vyrą su vėjeliu ir nieko kito, dabar aš labai bijau. nes žaidžiau apie 5-7 metus ir prisiekiu, kad pamačiau kažką judant jo akyse, prašau neatsisiųskite
<a href=""></a>
MAN TAI PATINKA! TAI MIELU, TAI JUOKINGA!!!! PRAŠAU!!!! AŠ JUOKIUOSI!!!! TĘSTI GINGERS NUOTYKIUS TAIP PAT SU TOMU! BUS LABAI CUUUUUTEEEEE!
Tai toks geras žaidimas, manau, kad tai puikus žaidimas man ir kitiems vaikams žaisti žaidimus su savo energija
Chujelnas zaidimas:)**
Normalus žaidimas
Ši programa yra mano mėgstamiausias žaidimas, kurį mėgstu žaisti. Tokie žaidimai skirti Talking Angela Mačiau figūrą jos akyse
Fainas labai tik pas mane telefas grabas, tai ilgai siuncias ,ant interneto nevarykit nano!!! O siaip 5 star nerealus!!!
Pažvelkite į jo akis ,sėdi vyras trinkit jis 3 merginos nužudė.
Talking Ginger મનોરંજન irnp
Visi kiti žmonės meluoja, buvo kalbančių__ žaidimų kopija, kuri yra nulaužta, bet ne originalas yra blogas. Tik netikras ir tas buvo pašalintas prieš daugelį metų, netikras žaidimas buvo pašalintas ir savininkas buvo areštuotas, šis ir kiti originalūs žaidimai yra saugūs
Noob labai blogas geimas :-(